News

Raven gaat weer de boer op!

Ook Israel van Dorsten, Waylon, Simone Weimans, Frédérique Spigt en Ferry Doedens komen Raven helpen op de boerderij.   

Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. Dat gaat nog steeds niet van een leien dak, vandaar dat elke week weer twee collega’s te hulp schieten. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op. ‘Boerderij van Dorst‘ is vanaf zondag 30 oktober om 21.10 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.  

Raven: “Ik begin de basis van het zelfvoorzienend leven steeds beter te begrijpen, maar zolang Hilversum BN’ers blijft leveren, blijf ik projecten verzinnen op de boerderij. Zoals dit seizoen een grote droom van mij: zelf bier brouwen. De ultieme stap!”

In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen. Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de beladen relatie met haar ex-vriend Lil Kleine. Naast deze twee gasten loopt er ook iets anders over het terrein: een bunzing. Dit dier heeft alle kippen  opgegeten. Jaimie, Israel en Raven gaan aan de slag met het maken van een veilig hok voor de nieuwe kippen die ze verwelkomen op de boerderij. 

‘Boerderij van Dorst’ is een coproductie van BNNVARA en Witte Geit.

It is with great pride and anticipation that we can hereby reveal a very special gathering which we’ve been musing on for a while.

On December 23rd, when they days are short and the year reaches its end, we will gather up with our dear friends lute player Jozef van Wissem and black metal molochs Verwoed to present to you a unique evening in the enchanting Arminius church, right in the heart of Rotterdam’s city centre.

This evening will be a veneration of the Dark, as we celebrate the return of the light over our skies at the same time.

We are expecting a memorable night, and look forward to seeing you there.

SOLD OUT

New single Fire Horse, 'TRUST'

DOOL starts playing again

Dool will be touring again till the end of 2022.
Frequently check the updates on show page for a show near you.

FIRE HORSE, new single and release date announced

Fire Horse released a new single ‘Don’t Care’, including a video.
Release date for their forthcoming debut album is September 2nd 2022.
A release party is set for September 16th 2022 at the Helling / Utrecht.